Пропускане към основното съдържание

Предимства и ползи на електрическите скутери

 Електрическите скутери (тротинетки) станаха доста популярни през последните години. Те имат елегантен дизайн и много полезни функции, които ще ви осигурят безпроблемно и страхотно изживяване при каране на всякакъв вид повърхности. Освен това, носят ползи и за околната среда, здравето ви и това на хората около вас. 

Електрически скутер от Scooters BG

Електронните скутери са лесни за използване и могат да бъдат подходяща алтернатива на конвенционалните транспортни средства, особено в големите градове и на по-кратки разстояния. Това ги превърна в символ на съвременния градски транспорт и са често срещана гледка в големите европейски градове. Тенденцията изглежда ще бъде все по-възходяща!

Какви са предимствата на електрическите скутери?

Въпреки, че популярността на електрическите скутери е вече доста голяма, не може да се отрече, че има много хора, които са все още скептични по отношение на техните ползи и предимства. Ако и вие сте настроени така, може би ще успеем да променим вашето мнение!

Най-добрият алтернативен начин на транспорт

Електрическите скутери са удобни за придвижване и заедно с велосипедите, са най-добрата зелена алтернатива за транспорт в големия град. Не е нужно да мислите за гориво, тъй като тези скутери работят на ток. Просто заредете батерията и вече сте готови да потеглите.

Лесни за пренасяне и съхранение

Не всички от тях, но повечето модели електрически скутери са леки, сгъваеми и лесно преносими. Ако имате проблем с гума или просто ви е свършила батерията, електрическият скутер може да бъде компактно сгънат и пренесен на нужното място. Може лесно да го сгънете и да го съхранявате на малко пространство. След това, когато решите, просто го разгънете и отново сте на път!

Те са екологични и не замърсяват околна среда

Няма как, когато пишем за електрическите скутери, да не отбележим плюсовете им за околната среда. Промените в климата е глобален световен проблем, който налага колективно търсене на подходящи алтернативи за по-екологични видове транспорт, с намалени вредни емисии. Скутерите с батерия са едни от водещите средства за транспортиране до момента в това отношение. Те използват малко количество електричество и не отделят никакви вредни изпарения, което е по-добре за качеството на въздуха в нашите градове и за здравето на жителите. 

Електрическият скутер е надежден, достъпен и екологичен вариант за пътуване.

Те са тихи и безшумни

Пътуването из града и тишината, две трудно съвестими понятия. Почти всеки вариант за пътуване около нас създава значително количество вреден шум - автомобили, мотоциклети, автобуси, влакове - всички те са невероятно шумни и допринасят за наличието на повече стресови ситуации в хората. Съгласете се, че звукът на колата или мотоциклета особено през нощта, когато спите, е нещо много смущаващо и досадно. Предполагам, не веднъж сте се будили от подобна шумотевица. Електронният скутер не издава шум. Той е най-тихият и най-бърз начин да достигнете от точка А до точка Б, при това без да ви се налага да въртите педали.

Ще ви спестят време

В натоварените градове, времето е голям проблем, особено когато бързате за работа или важна среща. С тези малки превозни средства може да спестите много време на пътя. Те са компактни, подвижни и лесно преносими, което ще ви осигури достъп навсякъде. Няма да ви бъде трудно да намерите пряк път през метрото, търговския център или парка. Просто заредете батериите и това е всичко. Вашият скутер ще ви спести безценно време, прекарано иначе в интензивен трафик или по бензиностанции и паркинги.

Движение и баланс на тялото

Друг проблем, пред който е изправено човечеството днес, е все по-заседналият ни начин на живот, който може да доведе до затлъстяване или други здравословни проблеми. Много от нас работим в офиси или на работни места, където в повечето време се налага да бъдем седнали и обездвижени. Повече хора се опитват да намерят свободно време и възможности за упражнения или допълнително движение. С електрическия скутер ще направите кратките пътувания, в които обикновено шофирате или използвате градския транспорт, по-приятни и ще раздвижите тялото си. Естествено, че карането на скутер не може да замести една интензивна тренировка, но ще спомогне за физическата ви активност и ще подобри баланса ви. Скутерът е чудесен начин да замените седенето в автомобила с нещо малко по-активно.

Лесна и евтина поддръжка

Разходите за поддръжка на електрическия скутер са доста по-ниски в сравнение с поддръжката на мотоциклети или автомобили. Тъй като механиката му е доста по-проста, поддържането е лесно, а разходите са доста по-евтини. Скутерите могат да бъдат сериозна алтернатива на автомобила, особено за хора с по-ниски доходи или такива, които все още нямат свидетелство за управление на МПС.

Забавно и приятно изживяване

Карането на електрически скутер може да бъде доста приятно и забавно изживяване, особено ако се придвижвате в компанията на приятели или семейство. Имате възможност да общувате и да се наслаждавате на гледки и забележителности. Един чудесен начин за придвижване в центъра на големия град, който ще повиши тонуса ви и ще допринесе за едно много приятно усещане и чудесно преживяване.

Ако по някакъв начин сме успяли да ви убедим в предимствата и ползите на електрическия скутер и сме предизвикали интереса ви, може да посетите нашия онлайн магазин Scooters BG и да разгледате нашите предложения и оферти.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Полезни съвети при избор на тротинетки за трикове

Имаш нужда и търсиш тротинетка за трикове ? Преглеждаш онлайн магазини, четеш различни статии, мнения, но все още не си решил, каква тротинетка да избереш? Ето няколко полезни съвета за това какво да гледате и на кои детайли да обърнете внимание, при избор на тротинетка за трикове : Диаметър на колелата Диаметърът на колелата е от важно значение, защото от него ще зависи подвижността и скоростта на тротинетката. Колкото по-малък е диаметърът на колелата, толкова по-подвижна и маневрена ще бъде тротинетката. Ако си начинаещ, е по-добре да избереш тротинетка с размер на колелцата около 100-110 мм. Така, когато правиш трикове с тротинетаката, тя ще бъде значително по-стабилна и няма да може да се движи прекалено бързо, което би било доста опасно за начинаещи. Тегло и здравина на тротинетката Теглото също е решаващо, тъй като от него ще зависи какви скокове могат да се правят. Оптималното тегло трябва да бъде около 3-4 кг. В зависимост от натоварването, теглото на ездача и предпочитаният с

Фристайл скутеринг култура и история

Фристайл скутерингът е спорт, който става все по-популярен в наши дни. По примера на други подобни спортове, като байкинга и скейтбординга, фрийстайл скутерингът е спорт, който дава началото си от малка група ентусиасти, на които им е харесало да се занимават с това и постепенно се разраства с увеличаване броя на хората, осъзнаващи възможността за правене на множество трикове, които могат да се извършат със своя скутер, както и удоволствието и адреналина, които могат да изпитат от това. Фристайл скутерингът е екстремен спорт, в който участниците използват скутери (известни още, като тротинетки ) за изпълнение на трикове в свободен стил, по начин, подобен на комбинация със скейтборд. Ето една кратка история на скутеринга, който така бързо и непрекъснато се разраства все повече и повече, заради многото негови привържаници и фенове. Как се заражда скутеринга? Първите фристайл скутери са проектирани и създадени от мъж на име Джино Цай, президент на компанията JD Corp по това време. По къ