Пропускане към основното съдържание

Полезни съвети при избор на тротинетки за трикове

Имаш нужда и търсиш тротинетка за трикове? Преглеждаш онлайн магазини, четеш различни статии, мнения, но все още не си решил, каква тротинетка да избереш? Ето няколко полезни съвета за това какво да гледате и на кои детайли да обърнете внимание, при избор на тротинетка за трикове:

Диаметър на колелата

Диаметърът на колелата е от важно значение, защото от него ще зависи подвижността и скоростта на тротинетката. Колкото по-малък е диаметърът на колелата, толкова по-подвижна и маневрена ще бъде тротинетката. Ако си начинаещ, е по-добре да избереш тротинетка с размер на колелцата около 100-110 мм. Така, когато правиш трикове с тротинетаката, тя ще бъде значително по-стабилна и няма да може да се движи прекалено бързо, което би било доста опасно за начинаещи.

Тегло и здравина на тротинетката

Теглото също е решаващо, тъй като от него ще зависи какви скокове могат да се правят. Оптималното тегло трябва да бъде около 3-4 кг. В зависимост от натоварването, теглото на ездача и предпочитаният стил на каране, може да се избере модел в тази граница за тегло. Ако си решил да правиш много различни скокове, е по-добре тротинетката, която ще избереш да е по-здрава и по-тежка.

Плътност на гумите

Изборът за плътност на гумите зависи от, това кой стил на каране предпочиташ. Ако мислиш да караш по-дълго време, ще имаш нужда от малко по-твърди гуми. Малко по-меките гуми или тези със средна твърдост са най-подходящи за скокове, защото са по-меки и поемат част от теглото при приземяване.

Цена на тротинетката

Цената е важен елемент при избора на тротинетка, както и на който и да било друг продукт. Така че, каквито желания и претенции да имаш, рано или късно, изборът за модел тротинетка се ограничава и от нейната цена. Ако имаш опит в карането на кънки, ролери, ски или сноуборд, то тогава може би твоят триков стил би бил по-агресивен. именно за това, в такъв случай си заслужава да избереш малко по-скъп модел, който да притежава различни допълнителни екстри, които ще те улеснят в управлението и ще направят максимално приятно усещането и изживяването. Ако си начинаещ и сега тепърва си решил да започнеш да караш тротинетка за трикове, може да избереш по-евтин модел и на по-ниска цена. Когато се усъвършенстваш в карането, винаги може да преминеш към по-добър професионален вариант.

Гаранция и сервиз

Гаранцията е много важна, защото тя ще гарантира правилната и безпогрешна работа на избраната тротинетка, в рамките на гаранционния срок. В този период ще получиш безплатно сервизно обсужване при евентуално възникнали технически проблеми. За всяка закупена тротинетка от Scooters-BG, ще получиш 6 месеца гаранция и сервизно обслужване.

Резервни части

При избора на тротинетка, трябва да се съобразиш и с наличието на резервни части, които могат да бъдат намерени на пазара за този модел, който си избрал. Бъди сигурен, че рано или късно ще имаш нужда от резервна част, ако нещо се счупи по тротинетката или решиш да я модернизираш. Ще бъде много неудобно за теб, ако не можеш да намериш тази част никъде в магазините и твоята тротинетка ще стане неизползваема. Ние предлагаме богат асортимент от резервни части за тротинетки и всички те са от най-високо качество и на най-добри цени!


Ако избереш да закупиш твоята тротинетка за трикове от нашият онлайн магазин Scooters-BG.com
, ти ще станеш част от множеството наши доволни клиенти, които се възползваха от всичко което предлагаме към нея:

- Най-ниски топ цени за всички видове тротинетки, които предлагаме;

- Нашите модели тротинетки са само на най-качествените топ марки в света;

- Предоставената гаранция на продукта;

- Сервизно обслужване;

- Възможност за безплатна доставка, без значение в кой град на България се намирате – София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, както и в други по-малките населени места;

- Богата гама от резервни части за предлаганите от нас модели тротинетки;

- За всяка закупена от нас тротинетка, ще получиш и специален подарък към нея;

Тротинетките за трикове са увлекателно забавление и носят невероятно удоволствие както за деца, така и за всички възрастни, които искат да поддържат своята спортна форма.

Наши препоръки, свързани с използването и управлението на закупена от нас тротинетка. Изпълнявай скокове и трикове, които да съответстват на нивото ти, в зависимост от умението и подготовката, които притежаваш. Винаги задължително бъди оборудван с предпазна каска, наколенки и налакътници. Те ще те предпазят важни части от твоето тяло, в случай на евентуален, нежелан инцидент. Ние от Scooters-BG Ви препоръчваме да използваш само качествена защитна екипировка.

Коментари

  1. Ваня Стоянова15 март 2021 г. в 21:06

    Закупих тротинетка BLUNT PRODIGY S8 SCRATCH от SCOOTERS-BG и съм много доволна.
    Перфектна изработка. Лекота на движение.
    Екипът на сайта е на доста високо ниво.
    Перфектна комуникация и перфектно обслужване!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фристайл скутеринг култура и история

Фристайл скутерингът е спорт, който става все по-популярен в наши дни. По примера на други подобни спортове, като байкинга и скейтбординга, фрийстайл скутерингът е спорт, който дава началото си от малка група ентусиасти, на които им е харесало да се занимават с това и постепенно се разраства с увеличаване броя на хората, осъзнаващи възможността за правене на множество трикове, които могат да се извършат със своя скутер, както и удоволствието и адреналина, които могат да изпитат от това. Фристайл скутерингът е екстремен спорт, в който участниците използват скутери (известни още, като тротинетки ) за изпълнение на трикове в свободен стил, по начин, подобен на комбинация със скейтборд. Ето една кратка история на скутеринга, който така бързо и непрекъснато се разраства все повече и повече, заради многото негови привържаници и фенове. Как се заражда скутеринга? Първите фристайл скутери са проектирани и създадени от мъж на име Джино Цай, президент на компанията JD Corp по това време. По къ

Предимства и ползи на електрическите скутери

 Електрическите скутери (тротинетки) станаха доста популярни през последните години. Те имат елегантен дизайн и много полезни функции, които ще ви осигурят безпроблемно и страхотно изживяване при каране на всякакъв вид повърхности. Освен това, носят ползи и за околната среда, здравето ви и това на хората около вас.  Електронните скутери са лесни за използване и могат да бъдат подходяща алтернатива на конвенционалните транспортни средства, особено в големите градове и на по-кратки разстояния. Това ги превърна в символ на съвременния градски транспорт и са често срещана гледка в големите европейски градове. Тенденцията изглежда ще бъде все по-възходяща! Какви са предимствата на електрическите скутери? Въпреки, че популярността на електрическите скутери е вече доста голяма, не може да се отрече, че има много хора, които са все още скептични по отношение на техните ползи и предимства. Ако и вие сте настроени така, може би ще успеем да променим вашето мнение! Най-добрият алтернативен начин